Ørred fiskeri agn: Hvorfor Trout Bite

Der er ingen bedre måde at fiske efter ørred end med de ting, du bruger. Alle har en anden idé om, hvordan ørred bider. Disse fire elementer er værd at prøve: Worms (Grubs), Wicks (Natural Baits), og Wicks (Worms). De fleste mennesker vil fortælle dig, at hvis du fanger ørred let med en af disse fire punkter, er det tid til at lagre agn. Selvom dette i de fleste tilfælde er sandt, kan det være falsk på nogle områder. Andre steder kan disse naturlige tiltrækstrukketr også bruges til at oprette en stille fiskestang.

Så går vi videre til unaturlige lokkemad såsom grubs eller ørred agn poppers. Disse fungerer godt for lagerørreder, men er sværere at lokke dem. En smart fisker vil forske i ørreden, før han kaster sin agn. Din agn bør ikke kastes i midten eller aftenen, når ørred er tilbøjelige til at trække og trække sig tilbage. Der er mange måder at rigge ørred agn, men disse fire metoder fungerer godt sammen.

Hvis du bruger natcrawlere og voksorme, vil ørred ikke være “ghill-blowed”. Berkley Power Bait, Berkley Gulp og andre ørred lokkemad kaldes “Cornell Jigs”, som er jig hoveder, der har små kviste. En jig med natcrawlere eller voksorme er kendt som en “jig i lang tid” og kan bruges i mange søer over hele landet.

Powerbait, eller simpelthen ørred agn dej, er en af de mest bekvemme ørred lokkemad du kan finde. En krukke Powerbait kan købes på enhver agn eller hobby butik. Et par størrelser af kroge er en dejlig ting at holde i din ørred agn lomme. Et par forskellige størrelser målekopper er også nødvendige. Du skal bruge en til at måle din Powerbait, og den anden til at streng tæerne eller spise nogle ørred agn. Du skal også bruge elritse tænger og basting børste. Ørreden vil blive meget distraheret af dine distraktioner. Du bør være klar til at miste noget af din fangst til Styrofoam eller Bucking Twig. En anden ting… Sørg for at medbringe masser af vand på din ørred fisketur. Der er intet værre end dette.

Okay, det er alt. Lad os nu komme til fiskeredskaberne. Stangen og hjulet er de første. Til ørredfiskeri fungerer en lys stang og hjul godt med lys linje mellem 4-6 pund. Du kan også bruge en lys stang med naturlige lokkemad som orme og grubs.

Selvom ørredfiskeri ikke er raketvidenskab, er der nogle grundlæggende principper, som de fleste mennesker overser. Hvis du har problemer med at fiske, skal du være opmærksom på, hvordan din stang føles. Din stang bør ikke være for kort. Hvis det er, har du svært ved at mærke lokkemaden. En stang, der er for lang, vil få din arm til at trætte let.

En ørred fiskestang er også kendt som en Bobber rig, eller en spoonrig, afhængigt af typen af fisk. Den bobber riggen ser sådan ud: Vedhæft en lille tønde-drejelig til din linje, derefter vedhæfte 2 små diskanthooks til tønden drejelige modsatte ende. Din bobber kan flyttes ved at tilføje split shot synk til kroge (r), efter behov. En bobber rig er fantastisk til ørred lokkemad såsom melorme og maddiker.

En ske rig kan bruges med små lokkemad som måltid orme. For at forhindre riggen i at synke, en flok split shot synk er knyttet til din linje. En bobber føjes derefter til toppen. Erfarne ørredfiskere vil erstatte split shot med et æg loddet, mens pole fiskere kan tilføje en Bobber til riggen. Alle farver og gæller vil appellere til bluegill du er ude efter.

Til ørredfiskeri har du kun brug for en simpel fiskestang og bobberopsætning. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge den rigtige lokkemad og rigge til din ørred arter. Ligegyldigt hvilken slags ørred du forsøger at fange, vil den rigtige rig hjælpe dig med at fange dem. Selvom der altid er undtagelser, vil dette hjælpe dig med at designe din egen. Det handler om at prøve nye ting, men ørredfiskeri er ikke svært.

Skriv kommentar