TravelVictim til Transsylvanien (Rumænien)

I 1990’erne boede jeg i Transsylvanien i Rumænien. En ven fortalte mig om et smukt land kaldet Transsylvanien. Landet havde dejlige hoteller og resorts, og alt syntes intakt og velbevaret.

Det var bemærkelsesværdigt, at der ikke var nogen strømafbrydelser. Jeg spurgte hende, om Rumænien stadig var en del af Rumænien. Hun sagde, at det ikke var. Jeg var så imponeret over dette faktum. Alt var præcis, som hun beskrev. Det var meget rent og havde fremragende infrastruktur.

Hvis jeg var ansat i hotel- og restaurationsbranchen, ville det have været en stor fornøjelse at have fået at vide, at hotellet var lukket for reparationer.

Rumænsk gæstfrihed er fremragende, fordi det er professionelt forvaltet og har et godt sundhedsvæsen. Jeg har arbejdet i flere turisme- og gæstfrihedsinstitutioner i Rumænien og fundet, at personalet var tålmodigt og veluddannet.

Da jeg var i Bukarest, opdagede jeg mange gode steder at bo. Gør din forskning, før du bestiller din plads. En chance kan opstå for at bo på et velkendt hotel. Rumænien er et fantastisk sted at besøge, hvis du elsker kunst og er åben for at dele dine oplevelser med andre.

Rumænien har meget at tilbyde alle, og hver ferieboer har sin egen liste.

1. Forti er en lille by i Transsylvaniens Banescuer Department. Forti er kendt for Augustus-bjergenes teater. Dette blev brugt i 1876 April Bryllup. Middelalderbyens majestætiske billede forstærkes af Getreidegistry på rådhuset, det kommunale teater og Epiphany-katedralen, en århundrede gammel struktur. De gamle mennesker her holder liv i den mystiske fortælling om theouse, dens legende og dens religiøse betydning.

2. Brasovaro er kendt for sin Unguja. Det blev erhvervet fra en italiensk jernbane staffeli, der udhæng landsbyen. Det hvide stenkapel blev bygget i det 14. århundrede og ligger højt over landsbyen. Denne landsby er den eneste, der er blevet stående.

3. Peles Palace var en del af sovjetisk arkitektur og er den sidste overlevende aristokratiske bolig. Det blev brugt af ældre og handicappede som et tilflugtssted under revolutionen i 1989. Museet huser også Barbierone Peles Palace stykker, som er en middelalderlig fæstning og Court Hall, samt theaharhos palads. Peles Palace, en imponerende struktur, bruges til at modellere Salute Conde-parken i Rumænien.

4. Valea Verde resort. Rumæniens ældste og mest berømte evergreen resort. Et dejligt sted at bo er Valea Verde ligger kun 15 km nord for byen appellui. Det ligger ved bredden af Donau-floden.

5. Peles Palace er en paradisisk ved foden af bjerget. Det første Simeon-dynasti etablerede paladset. Det kan prale af enestående haver og arkitektur.

6. Vacarestino Philos Secure museum, Rumæniens vigtigste museum for filosofi. Det ligger ved kappen, hvor du kan svømme om sommeren og stå på ski vinter.

7. Belvedere Slot ligger i hjertet af Transsylvanien. Det blev bygget af thearents, der besejrede tyrkerne 1565. Kejser Charles gav slottet til Brasovaro i 1817 som en gave. Det blev brugt indtil midten af XIX århundreder som børnehave.

8. Peles Palace er et af de få rumænske paladser, der stadig er i god stand. Det var et palads i forsamlingens tjeneste. I 1965 blev det brugt til at være præsidentpaladset. I 1998 blev det brugt til den officielle bopæl i Steiermark.

Sådan kommer du rundt i Borjomi National Park

En jeep-tur med en lokal guide er den bedste måde at besøge Borjomi National Park på. Den tid, det tager, afhænger af, hvor mange stop du foretager, terrænets sværhedsgrad, din evne til at følge guiden og den tid, der er til rådighed. En halvdags tur med jeep koster så lidt som 100 euro.

Efter en lang dag ude i ørkenen kan du nyde en kop varm chokolade i en af de mange caféer i området kendt som Karnel.

Skriv kommentar