Byg Sundhed – Styrke knogler med kosttilskud

Sundhed og fitness bliver stadig vigtigere i vores samfund i dag. For hver uge, der går, vokser myten om, at aldring er uundgåelig, mere og mere skrøbelig. Flere og flere mennesker er forpligtet til at fortsætte familievirksomheder i et forsøg på at akkumulere nok overskydende kontanter til at sætte dem i stand til at gå på pension fra arbejde, når honning dårlige bier begynder at samle!

I årtier har det medicinske område forsøgt at tilbyde os en pille eller kapsel, der kan forhindre denne aldringsproces, men intet har været vellykket indtil opdagelsen af bi pollen. Det gode ved dette stof udfordrer troen på, at vi ikke kan leve længere ved at indtage færre kalorier.

Med vitamin og mineral mangler skyrocketing i den almindelige befolkning, aldring, og især død, er en reel bekymring for næsten alle. Kosttilskud er blevet et reelt alternativ for dem af os, der ønsker at opbygge vores immunitet og forblive sunde, som vi alder.

Hvorfor kosttilskud er afgørende

Med næsten ingen kost mineraler bliver absorberet i vores system, er vi nødt til at øge vores kost med kvalitet kosttilskud. Fødevarer af dårlig kvalitet bidrager i høj grad til udtømningen af vores vitamin- og minerallagre, og dette hæmmer igen vores evne til at afværge sygdom og infektioner. Den primære årsag til udtømning af næringsstoffer i kroppen er jordens udtømning fra årtiers høst af afgrøder og fremstilling af fødevarer.

På samme måde bidrager den generelt dårlige kvalitet af fødevarer, der fremstilles i dag, også til udtømning af essentielle næringsstoffer. Disse mangler tvinger vores kroppe til at arbejde hårdere end nogensinde, men lever heller ikke op til at give os det optimale niveau af sundhed og energi, som vi burde have.

På trods af dette er der også et stigende antal kosttilskud, der går til avancerede ernæringsmæssige produkter. Disse avancerede kosttilskud er lavet af hele fødevarer, der er blevet laboratorietestet for at sikre, at de har et højt niveau af absorberbare mineraler, vitaminer, antioxidanter og andre næringsstoffer.

Selv om disse kosttilskud ikke fuldt ud kan fjerne alle mangel, det mest almindelige symptom på ernæringsmæssige mangler er, at vi føler os trætte og mangler energi. Når dette aspekt er rettet, vil mange andre fordele blive mærkbare. Regelmæssig motion og den rette balance mellem sunde fødevarer og kosttilskud vil derefter begynde at træde i kraft.

Fordi sygdommen er svært at diagnosticere, kan det være år, før du indser, at du er mangelfuld i mange af de essentielle næringsstoffer, som du har brug for at fungere ordentligt. Hvis du har flere kroniske sundhedsmæssige tilstande, kan det være endnu vanskeligere at afgøre, om du mangler nødvendige vitaminer og mineraler.

Med hensyn til dem af os, der er tilfredse med vores sundhed og krop, at tage en god multivitamin supplement kan være den eneste måde at sikkert og konsekvent forhindre mangel. Uanset hvor god din kost er, er der en 50% chance for, at du stadig mangler i mindst ét næringsstof.

Og fordi kroppen er et system, der har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at holde det sundt, kan denne lavniveaumangel føre til sygdom og andre tilstande over tid.

ved at samle vores multivitamininformation hjælper os med at identificere, hvilke næringsstoffer der er vigtige for sundheds- og sygdomsforebyggelse. Der er nogle vigtige næringsstoffer, der ikke altid betragtes som “væsentlige”, såsom din daglige jern og calcium kosttilskud. For de fleste mennesker dækker en multivitamin for disse manglende vitaminer fra vores daglige kost.

Men hvis du ikke altid tager en komplet multivitamin, er der også specifikke multi-vitaminer til kvinder og endda til børn. Der er dem for gravide kvinder, ammende mødre, ældre mænd, mænd, mænd, kvinder og børn. Du er nødt til at lære, hvilke vitaminer der er bedst egnet til dine individuelle kostbehov, samt udvikle sunde spisevaner.

Kombination af vitaminer og mineraler

Der er cirka 13 vitaminer din krop har brug for for at forblive sund. Hvis du er på en korrekt afbalanceret kost, chancerne er høje, at du allerede modtager de fleste af dem. Men, situationen kan være anderledes for kvinder, der er gravide, ammende, eller postmenopausal. Disse personer kræver en daglig multivitamin, der indeholder følgende:

Vitamin A

Fremme af sund vision og vedligeholdelse af huden, slimhinderne og mave-tarmkanalen er to af de mange værdifulde funktioner i vitamin A. De bedste typer vitamin A, der kan bruges, kommer fra betakaroten, nonflavonoider (ikke-citrus flavonoider) og blandede carotenoider. Vitaminerne A, D, K og andre vitaminer anses alle for at være fedtopløselige, hvilket betyder, at de kan opbevares i kroppen og ikke behøver at blive indtaget dagligt.

Desværre, vitamin A-mangel er en almindelig årsag til blindhed og andre nedsat syn hos børn. De bedste typer af vitamin A giver en bred vifte af fordele for børn, såvel som voksne, men kan ikke absorberes effektivt af spædbørn på grund af deres lille kropsstørrelse.

Skriv kommentar