Er omvendt osmose vand sikkert for dit hjem?

Hvorfor drikker vi vand fra wellness-kurbade, naturlige kilder og wellnesshuse

Vand kommer fra Jordens overflade, som giver os rent vand at drikke eller bade i.

Der er mange fordele ved drikkevand, der er mineralfrit og rent.

Hvordan virker omvendt osmose arbejde for at gøre vandet sikkert og rent?

Dette sker ved at udsætte vand for en semipermeable barriere med en lille mængde opladning. Det nedbryder vandet i molekyler, der er små nok til, at det kan passere igennem og efterlader større, hydrogen-højere molekyler.

Hvad er nogle af omvendt osmose ‘problemer?

Der er altid potentielle problemer i ethvert vandsystem. Men moderne UV-desinfektionsprocedurer forbedrer ydeevnen af omvendte osmosesystemer og forbedrer deres overordnede design. Det betyder, at de fleste af de problemer, der opleves med ældre systemer, nu kan ignoreres.

Puljer er beskyttet mod forurenende stoffer ved omvendt osmosefiltrering

Din valgte Wellness Company kan give en Reverse-Osmosis Filtrering Systems, der er fuldt skræddersyet til dit hjem. Wellness’s Health Benefit system, som er et andet navn for den samme omvendte Osmosis proces er overlegen og nem at installere, er en af de bedste på markedet i dag. Det er både effektivt, sikkert, økonomisk og let at bruge. Det blev oprindeligt udviklet i Japan til behandling af officielle vandsystemer. Men det er meget populært i amerikanske moderne systemer, især i puljer.

Omvendt osmose tilbyder muligvis ikke sikkerhed, vandkvalitet eller skønhed til din Home Spa &Pool

Omvendt osmose blev primært brugt til at fjerne vandkontaminer såsom bordsediment, snavs og grunge. Dagens reverse-osmose systemer har evnen til at fjerne organiske forurenende stoffer fra vand og udledning sundt, brugbart vand.

Mange hjem speciale systemer, der filtrerer vand, herunder dem, der bruger omvendt osmose teknologi, kan kun fjerne afskum. Selvom fjernelse af “afskum” er det første skridt til at løse vandforureningsproblemet, er det ikke det samme som at fjerne de “vandopløselige” bakterier eller andre prestige urenheder. Omvendt osmose påvirker ikke vandopløselige forurenende stoffer. Dette skyldes, at de opløses i vandet. Men de meget giftige, organiske forurenende stoffer, der kan forstyrre dit liv, som blegemiddel eller cigaretrøg, vil forsvinde. Tilstopning, især kulstoffiltre, kan forårsage alvorlige problemer!

Men, meget store vandopløselige bakterier cyster som giardia eller cryptosporidium kan være yderst skadeligt for din vandkvalitet og sundhed.

Drikke omvendt osmose vand kan forårsage sundhedsmæssige problemer

Vandmangel i naturlige mineraler kan føre mineral mangler.

Omvendt osmose drikkevand giver ingen mening for de fleste mennesker. Det er godt, at vandet fra den omvendte osmoseplante er rent og relativt sikkert at drikke.

En gallon renset, rent vand koster $ 43,65 US per gallon. Vi kan alle få nok vand i vores små mængder af fire gallons for omkring $ 8,00. Det er muligt at finde naturligt kildevand i din lokalitet for så lavt som 10 cent.

Skriv kommentar