Omega-3 Kosttilskud: Kan du stole på dem?

Lad os se det i øjnene: Der er en bred vifte af sundhedsmæssige fordele, at Omega-3 fedtsyrer er forbundet med. Vækst, hormonelle og strukturelle funktioner, celledifferentiering og efterligning er blot få vigtige. Da alle disse vigtige roller er indbyrdes forbundne, omega-3 vil gyde et stort antal produkter, der er nødvendige for at opfylde disse roller. Disse produkter er tilgængelige i form af kosttilskud også.

Alle disse produkter er effektive i mange sorter. I første omgang, kosttilskud var tilgængelige i form af piller og senere på fiskeolie kosttilskud blev lanceret. Lad os undersøge dem i detaljer.

Kosttilskud er de mest effektive, når de er taget på at vågne op før ethvert måltid. De giver os de nødvendige fedtsyrer, der er meget nødvendige for at starte dagen. Uden disse fedtsyrer kan vi muligvis ikke forberede den nødvendige morgenmad eller frokost, som vi har brug for til den kommende dag. Ved de fleste lejligheder er vores måltider fyldt med de usunde mættede fedtstoffer. Disse fedtstoffer forbrænder en stor mængde energi og skaber en usund ubalance i kroppens energiniveauer. Denne ubalance bliver gentog hver dag, uden at vi selv ved det.

Kom ordentlig ernæring er et must for alle, der beskæftiger sig med at få sunde primært fordi:

* Dag til dag levevilkår er ofte blottet for nogle af de væsentlige næringsstoffer, der kræves for en korrekt funktion af kroppen.

* Sure fordøjelsessystemet påvirker fordøjelsen af maden forlader mindre mulighed for kroppen at udnytte næringsstoffer effektivt.

* Afføringsmiddel tyktarm holder kroppen ude af stand til at absorbere næringsstoffer på grund af forkert behandling af fødevarer. Dette resulterer i at øge behovet for næringsstoffer for at kompensere for ubalancen.

* Diarré er en bakteriel ubalance, der opstår, når fordøjelsessystemet kaste for mange toksiner dermed producerer minimal mængde af nogle væsentlige vitaminer.

* For meget af nogle essentielle vitaminer producerer toksisk virkning på kroppen producerer mangler. For eksempel kan overskydende vitamin A forårsage hypervitamintose A.

Linus Pauling selv sagde engang: “Man er nødt til at indse, at der er mange kroppe i en person, og man må også indse, at lægen, mens han står mellem tålmodige og skadelige kræfter, skal holde øje med eventuelle chance killinger”.

Forskningsarbejde og undersøgelser af forskellige fremtrædende læger har fastslået, at flere af de såkaldte sygdomme som kræft, diabetes, depression og gigt osv., faktisk er lavet af sådanne kostuligevægte. Under passende kosttilskud har vist sig at være til gavn for sådanne lidelser.

* Hurtig handling er en medicinsk sigt gives til en sygdom proces, der starter fra en gravid periode frem. Børn er lavet til at spise en bestemt kost fra en meget ung alder, og denne diæt har til formål atitamin og mineral assimilation. Børns behov for specifikke næringsstoffer i deres kost kan ikke opfyldes af moderen, mens du ammer, medmindre fagfolk anbefaler det. Derfor skal sådanne specielle kostvaner omhyggeligt følges af både mor og barn tager kosttilskud.

* Supplement skal være af høj kvalitet. De skal oprettes under tilsyn af læger og specialister og ikke af fabrikanterne.

*De kosttilskud, der er mærket som ‘naturlige’, behøver ikke at være i overensstemmelse med nogen kvalitetsstandard.

* Et godt helbred er at genoprette og revitalisere krop, sind og ånd. Dette gøres ved at genoprette den ernæringsmæssige mangel. Derfor bør sådanne genopfyldningstilskud indeholde de fire makronæringsstoffer: kulhydrater, fedtstoffer, proteiner og vitaminer. Andre næringsstoffer kan også tages som kosttilskud, hvis de er høje på kvalitet.

Det spørgsmål, der tigger om at blive stillet, er, hvorfor har vi brug for sådanne kosttilskud, hvis vi spiser ordentligt? observere livsstil af mennesker i dag. Ingen forkæler sig med fastfood, frosne fødevarer eller forarbejdede fødevarer, gør du?. Det er klart, at en sådan livsstil forårsager et sådant paradigmeskift i kroppen. Dette skift kan kun vendes ved hjælp af kosttilskud.

Folk, derprosperity er den eneste løsning tocome ud af det uskadt. Den eneste måde er at acceptere nederlaget og føre en hård tilpasningsproces. Fra denne taber perspektiv, er det overvindelse af nederlag til at leve et sundt liv.

Der er kun måde, at du kan nå dette mål, og det vil sige at Masser i en sund livsstil. Det er først da, at du vil leve et lykkeligt liv. uudholdelig vægt og usund livsstil vil kun besejre ens mål. Valg af ordentlig kosttilskud med nødvendige næringsstoffer vil hjælpe dig med at få sat ret igen.

En af de mest desperate situationer, som mange individer befinder sig i, er underernæring. Det er i disse situationer, at vitamintilskud træffes passende foranstaltninger. Vitamin B vil helt sikkert hjælpe dig med at overvinde underernæring, men det er nødvendigt, at du også spiser kulhydrater, fedtstoffer og proteiner i tilstrækkelige mængder.

Sørg for, at du ikke tager i ernæringsmæssige fødevarer, for disse fødevarer er mest tilbøjelige til at ødelægge vitamin B i kroppen. Den eneste måde at holde din vitamin B konstant er ved at forbruge næringsrige pletter i din kost.

Skriv kommentar