Denne computer kører langsomt

Er dit spørgsmål “Hvorfor er min computer så langsom?” Det er sandsynligt, at du allerede har det.

Det betyder ikke noget, hvis du er en computer nørd eller ej. Jeg vil forklare, hvorfor din computer kører langsomt og gøre dig glad for, at din computer er så hurtig og pålidelig som den plejede at være.

Det er en nem og effektiv måde at øge computerens hastighed på, og du behøver ikke at være computerekspert.

Der er mange grunde til, at min computer er langsom. Nogle har intet med mig at gøre. Men andre er nødt til at gøre alt med vinduer og de små ting, det gør.

Programmer

Det kan være, at du tidligere har installeret et andet program. Hvis det er tilfældet, kan computeren blive langsommere, fordi den ikke er kompatibel.

Det betyder, at når computeren starter, startes de programmer, der er angivet i menuen Start.

Du kan have så mange programmer, du kan lide, men hukommelsen på din computer begrænser, hvor mange du kan installere.

Du kan derfor køre fire programmer på én gang på en computer med 2G-hukommelse. Problemet opstår, når du har brug for at skifte mellem forskellige programmer. Computersystemet fryser, går ned eller hænger, hvis programmet ikke er i hukommelsen.

Data

Hvis computeren bruges i længere tid, især hvis du konstant henter filer eller redigerer musik og film, risikerer computeren at blive langsom.

Det er vigtigt at organisere dine filer, så du kan bruge computeren hurtigere.

Afsløre

Anti-virus software er noget, som mange mennesker tror vil hjælpe med at beskytte deres computer. De er ikke klar over, at der findes virus, og at deres software ikke kan reparere den skade, der er forårsaget af vira.

Du skal sørge for, at dit antivirusprogram kører hele tiden for at sikre, at computeren ikke bliver inficeret. Det vil scanne din computer og opdage eventuelle vira. Du kan søge på internettet efter den nyeste version af dit antivirusprogram. Når du har downloadet det, skal du køre det for at scanne din computer for virus.

Hardware

Dette er den del, der direkte påvirker din computer. Du har muligvis langsom hardware, hvilket kan føre til en langsommere computer.

Før du opgraderer hardwaren, er det vigtigt at overveje modellen på den aktuelle computer. Du bør også overveje at opgradere fra en langsom pc til en mere kraftfuld model.

Det er en god ide at opgradere computerens hukommelse. Dette vil øge hastigheden på din computer. Du kan opgradere hukommelsen, indtil du har en computer, der giver dig mulighed for at bruge alle dine programmer.

Det er vigtigt ikke at overbelaste din computer med for mange programmer. Ved at tilføje for mange programmer kan du gøre din pc langsommere ved at få Windows til at indlæse dem alle på én gang.

Slette

Det er almindeligt at se, at data akkumuleres over tid og bliver overvældende efter blot et par år. Dette får computeren til at sætte farten ned. Du kan dog øge computerens ydeevne ved at fjerne uønskede filer og uønskede ting.

Det lyder måske kompliceret, men dette er en effektiv proces. Du kan kontakte en computertekniker for at få mere hjælp, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal slette.

Det er muligt at øge din computers hastighed uden at bruge en masse penge på opgraderinger. Selv om det er almindeligt kendt, at computere har 512 MB RAM, i virkeligheden, de fleste computere er begrænset til dette beløb. Derfor er det vigtigt at bruge penge på din computer.

Tag eventuelle uvelkomne elementer ud af computeren.

Det er en god ide at fjerne elementer fra din pc, der ikke er i brug.

Uønskede filer og dokumenter skal slettes fra computeren.

Start webbrowseren for at gå direkte til afsnittet Hjælpeprogrammer.

Skriv kommentar